fluitend naar je werk
Werk & Leefomgeving

Fluitend naar je werk

Wist je als kind al wat je wilde worden als je groot zou zijn? En als dat niet zo was, weet je het dan nu wel? Sommigen weten het precies terwijl anderen daar hun hele carrière naar zoeken. Vaak is dit helemaal niet zo erg zolang je het naar je zin hebt op je werk. Het wordt pas vervelend, wanneer je voelt dat je niet op je plek zit.

Als je bijvoorbeeld niet gewaardeerd wordt, het werk je geen energie geeft, je teveel druk ervaart, te weinig wordt uitgedaagd, of wordt buitengesloten, dan ligt een burn-out op de loer. Vaak wil je gewoon iets anders, maar je weet niet hoe en wat je nou precies wilt. Wij kunnen in dat geval samen met je op zoek naar wat jouw mogelijkheden en kansen zijn. Zowel binnen als buiten je huidige werk. Dat doen we door te kijken naar wie je bent, wat je graag doet en wat je kunt.

Wij geloven dat als je doet wat je leuk vindt en wat bij je past, dit je energie geeft en je daarom niet snel fysieke en/of emotionele klachten krijgt. Dat is allereerst voor jou als werknemer belangrijk, maar ook werkgevers zijn daar blij mee. De laatste stap naar prettig en passend werk zul je zelf moeten maken, maar we kunnen je door goede begeleiding zeker helpen deze stap te maken.

Ben je nieuwsgierig naar wat wij voor je kunnen betekenen? Maak dan gauw een afspraak met ons.

Afspraak maken?

Wij maken graag de tijd om naar je te luisteren en te kijken naar wat wel voor jou werkt.

Plan
afspraak
088 246 04 60
Contact