Onze aanpak
Onze aanpak

Integrale geneeskunde is zorg die veel meer inhoudt dan het bestrijden van symptomen door het voorschrijven van medicaties. Gezondheid houdt ook veel meer in dan alleen de afwezigheid van ziekte. Integrale geneeskunde staat voor echte aandacht voor de hele mens en veel verder gaan om een diagnose te kunnen stellen en je gezondheid te herwinnen. In onze lifestyle centers is er een gelijkwaardige relatie tussen arts, therapeut en client waar oprechte aandacht hebben een kracht is en we daar ook ruim de tijd voor nemen. De mens achter de ziekte begrijpen is in het herwinnen van de gezondheid erg belangrijk. Als team van de Everybody Lifestyle centers is inzicht, begrip en het werkelijke herwinnen van gezondheid precies waar wij voor staan.

Jouw klacht of ziekte staat voor ons centraal en wij onderzoeken wat de werkelijke oorzaak is achter jouw fysieke situatie. Dat doen we aan de hand van een inlevingsgesprek. Samen met jou kijken we naar je vraag of klacht, maar ook naar je leefstijl. Hoe je slaapt, of je beweegt, wat je eet, hoe je leefomgeving is, het zijn allemaal factoren die een rol spelen in de creatie van jouw ziekte of klacht.

Na een uitgebreid inlevingsgesprek brengen we met innovatieve diagnostische testen je gezondheid in kaart. Met al deze gegevens stellen wij samen met jou een persoonlijk gezondheidsplan op waarbij het zwaartepunt ligt op die aspecten van de leefstijlgeneeskunde, die voor het herwinnen van jouw gezondheid het meest van belang zijn. Dat kan er één zijn, maar ook meerdere. Het traject dat je kiest, bepaalt hoeveel ruimte er is voor verdieping en tijd om hier samen mee aan de slag te gaan. We kunnen alles aanpassen aan jouw budget hiervoor.

Ons behandelteam kent vele specialisaties en dat dit allemaal onder één dak te vinden is, is uniek in Nederland. Wij kunnen zo een persoonlijk behandelteam samenstellen met alle verschillende disciplines die je gezondheid nodig heeft. Samen gaan wij dan je gezondheid blijvend optimaliseren, zodat je een leven zonder klachten en beperkingen kunt leiden. We hopen dat wij je hebben gemotiveerd, dus maak snel die afspraak, ons team staat voor je klaar!

Goede zorg biedt aandacht, oprechte interesse en een diepgaande integrale benadering. Wij staan voor je klaar om samen met jou te werken aan een gezonder en gelukkiger leven.

Plan
afspraak
088 246 04 60
Contact