Leefstijl en Gezondheid Analyse
Hoe gezond ben jij?

Onze unieke Gezondheid & Leefstijl Analyse

De Everybody Lifestyle Centers bieden een unieke Gezondheid & Leefstijl Analyse aan. Wij weten vanuit onze zeer ruime ervaring dat het mogelijk is om gezonder en gelukkiger te kunnen leven. Dat dit ook zelfs nog te verbeteren is wanneer je al bewust bezig met je gezondheid. Ons specialistische team van artsen en therapeuten werken vanuit de integrale geneeskunde waarin we weten dat alles in gezondheid met elkaar samenhangt. Wat je eet, hoe je beweegt en slaapt, of je plezier hebt in je werk, de keuzes die je in je leven maakt, het bepaalt allemaal hoe je je voelt. Het één is van invloed op het ander en precies daarom kijken wij naar alle aspecten van jou en jouw leven.

Een van de mogelijkheden om dat goed in kaart te brengen is door middel van onze unieke Gezondheid & Leefstijl Analyse. Daarin gaan we voorbij de standaard gezondheidsonderzoeken. Als onze cliënt krijg je standaard een stressanalyse, een breinprofiel, een Body Composition analyse en een leefstijlspinnenweb.

Wat voor inzichten geeft de Gezondheid & Leefstijl Analyse over uw gezondheid?

 • Met de stressanalyse meten we de variatie tussen je hartslag. Vele mensen voelen hun stress wel maar hoeveel dit precies is hebben we vaak geen notie van. Met deze analyse kunnen we zien hoeveel stress je op dat moment ervaart en of je goed weer in je ruststand kunt komen. Stress is de oorzaak van vele ziekten en klachten, dus deze informatie is erg belangrijk voor je gezondheid en de kwaliteit van je leven.
 • We maken een breinprofiel door middel van een neuro4profiel vragenlijst. Met dit breinprofiel kunnen we onder meer zien of je mentale energie mist, wat je verwerkingssnelheid is en of je bijvoorbeeld veel piekert. Dit kunnen onze specialisten dan herstellen.
 • Met onze Body Composition analyse doen we een uitgebreide lichaamsanalyse om onder meer te zien wat je verdeling tussen vet en droge massa is en wat jouw verbrandingssnelheid is.
 • Het leefstijlspinnenweb behandelt al onze 7 thema’s:
  • voeding
  • beweging
  • bioritme
  • mentaal welbevinden en ontspanning
  • werk- en leefomgeving
  • zingeving
  • sociale verbinding.

Leven zonder klachten en ziekten is absoluut haalbaar!

We kijken daarbij niet alleen naar de afzonderlijke thema’s, maar juist ook, zoals in een spinnenweb, naar de onderlinge samenhang in het ontwikkelen van jouw klachten. Met de uitslagen van deze analyses overleggen we samen waar wij je gezondheid kunnen verbeteren. Leven zonder klachten en ziekten is namelijk absoluut haalbaar, maar ook door andere keuzes te maken kun je het geluksgevoel weer in je leven naar je toetrekken. We denken te vaak dat alles ons zomaar overkomt, maar als je meer bewust gaat leven, weet je dat je zelf heel veel kunt veranderen. Onze manier van werken is uniek, door onze zeer ervaren specialisten behalen we ook zeer goede resultaten.

Dus wil jij een leven zonder pijn, ziekte en klachten? Wil jij de controle over je eigen leven, zodat geluk niet afhangt van een ander maar alleen van jezelf? Maak dan nu die stap en meld je aan voor onze unieke Gezondheid & Leefstijl Analyse!

Plan
afspraak
088 246 04 60
Contact