Wat bieden wij

Onze pakketten

Elke persoon is anders en de juiste behandeling is maatwerk. Het kan zijn dat er in jouw geval minder behandelingen nodig zijn of juist meer. In dat geval wordt de prijs aangepast.

Inlevingsgesprek

In een persoonlijk gesprek van een uur neemt een van onze artsen de tijd om naar je te luisteren en samen met jou te bekijken waar aandachts- en verbeterpunten liggen voor jouw gezondheid.

 

Gezondheid en Leefstijl Analyse

Doe de gezondheid en leefstijl analyse en kom te weten waar voor jou aandachtspunten voor je gezondheid liggen. We meten onder meer je stressniveau, maken een breinprofiel en een lichaamsanalyse. Daarnaast ontvang je leefstijltips om zelf aan de slag te gaan met het bevorderen van jouw geluk en gezondheid.

Check

Samen met jou bekijken we de uitkomsten van de gezondheid en leefstijl analyse en stellen een op maat gemaakt plan op. Daaruit volgen twee gesprekken/behandelingen bij een arts of therapeut passend bij wat aansluit op jouw behoeftes.

 

Start

Hierbij gaan we een stap verder. We doen voor- en achteraf een gezondheid en leefstijl analyse. We maken een plan dat past bij wat jij nodig hebt. Er volgen vijf contactmomenten met artsen en/of therapeuten. We sluiten de laatste keer af met een meting.

Uitgebreid

In ons uitgebreide pakket werken we aan een gezondheid en leefstijlplan voor de lange termijn. Je hebt acht contactmomenten met artsen en/of therapeuten. We meten geregeld de vorderingen in je gezondheid en zijn gedurende het traject beschikbaar voor coaching en vragen.

Compleet

Het complete pakket omvat veertien contactmomenten met artsen en/of therapeuten. We meten geregeld de vorderingen in je gezondheid en stellen een intensief coaching programma op waarbij we je begeleiden naar een gezonde leefstijl dat bij jou past.

Plan
afspraak
088 246 04 60
Contact