Ontspannen

Weer lekker in je vel

Als je sneller moe bent, eerder prikkelbaar of er vaker met je gedachten niet bij bent, kan het zijn dat je niet lekker in je vel zit. Iedereen heeft wel eens een dipje, maar als dat mentaal en soms ook lichamelijk een te grote wissel op je trekt, spreken we niet meer van een dipje maar van een diep dal.

Hoe je je voelt heeft alles te maken met stressgevoeligheid. Acute stress bij bijvoorbeeld ontslag, het verlies van je relatie of een ernstige ziekte is duidelijk aanwijsbaar. Maar we staan echter allemaal bijna continu onder stress. We staan met onze smartphones altijd ‘aan.’ Verwachtingen op het werk, school of thuis zijn vaak hoog en zelfs dingen die leuk zijn om te doen, kunnen wel degelijk stress opleveren.

Leren omgaan met stress in welke mate dan ook, is de basis voor een goede gezondheid. Je eetpatroon, bioritme, gevoel van eigenwaarde, het hangt er allemaal mee samen en versterkt elkaar. Daarom luisteren we zonder te oordelen. We kijken naar wat jij nodig hebt. Dat kan soms meer zijn dan gesprekken alleen. Bijvoorbeeld door begeleiding in hoe voor jou beweging kan bijdragen. Of in het zoeken naar een voor jou passend bioritme. Wij staan klaar om jou weer lekker in je vel te krijgen.

Afspraak maken?

Wij maken graag de tijd om naar jou te luisteren en te kijken naar wat voor jou werkt.

Plan
afspraak
088 246 04 60
Contact