Leefstijlgeneeskunde

Leefstijlgeneeskunde

Leefstijlgeneeskunde betekent dat u uw leefstijl optimaliseert om de kans op aandoeningen in de toekomst te verkleinen. Ook kan het helpen wanneer u last heeft van kleine, niet-complexe klachten. Hoe goed u zich voelt is afhankelijk van een goede balans tussen: gezonde voeding, gezond bewegen en je mentale gezondheid. Een gezonde leefstijl is belangrijk om gezond te blijven en verkleint de kans op chronische aandoeningen, zoals hart- en vaatziekten en diabetes.

Naast gezonde voeding en voldoende beweging zijn ook voldoende slaap en ruimte voor ontspanning factoren die bijdragen aan een gezonde leefstijl. Ons team van specialisten kan u adviseren en ondersteunen tijdens uw weg naar een gezonde leefstijl. Wij bieden handvaten waardoor u de beste versie van uzelf kunt worden. Veel mensen weten dat een gezonde leefstijl belangrijk is, maar weten niet exact hoe ze dit voor zichzelf kunnen realiseren. Daarom staan wij voor u klaar en helpen we u graag verder!

Bekijk ook onze andere informatiepagina’s:

Waarom kiezen voor Everybody Lifestyle Center?

De kracht van Everybody leefstijlgeneeskunde is dat we kijken naar alle facetten van jou als persoon. Artsen en therapeuten kijken naar medische oorzaken, maar ook naar bijvoorbeeld voeding, je mentale welzijn en wat voor jou belangrijk is in het leven. Dat doen we omdat alles met elkaar samenhangt. Het gaat niet alleen om een juiste manier van bewegen, het is ook belangrijk dat je bijvoorbeeld goed slaapt. En dat je je prettig voelt op je werk en thuis. Het een is van invloed op het ander. Een goede balans tussen voeding, beweging, bioritme, mentaal welbevinden, sociale verbondenheid, zingeving en werk- en leefomgeving, is bepalend voor jouw gezondheid en geluk.

Meer informatie? Neem contact met ons op!

Wil je meer informatie over gecombineerde leefstijl interventie of heb je interesse in een van onze andere diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team van specialisten staat voor je klaar om samen te werken aan jouw gezondere en gelukkigere leven.

Plan
afspraak
088 246 04 60
Contact