Zingeving
Leefstijl als een medicijn

Leefstijl als medicijn

Bij Everybody Lifestyle Center zijn wij, en met ons vele anderen, ervan overtuigd dat een gezonde leefstijl een van de beste medicijnen is. Een gezonde leefstijl helpt namelijk ziekte, en andere ongemakken te voorkomen. Natuurlijk kun je dit soort dingen nooit uitsluiten, maar je kunt de kans hierop wel drastisch verkleinen.

Door gezond te eten, voldoende in beweging te zijn, en jezelf de ruimte voor ontspanning te gunnen hanteer je een gezonde leefstijl. Uit ervaring weten wij hoe moeilijk het kan zijn om dit helemaal zelf te realiseren. Daarom helpen we je hier graag bij. Je zult tevens merken dat een gezonde leefstijl een enorm positieve bijdrage levert aan je gemoedstoestand. Kortom, genoeg redenen om het roer om te gooien en bewust te kiezen voor een gezonde leefstijl. Ons team staat voor je klaar om je hierbij te ondersteunen.

Bekijk ook onze andere informatiepagina’s:

Bent u benieuwd hoe wij u kunnen helpen? Plan gerust een afspraak in

Waarom kiezen voor Everybody Lifestyle Center?

De kracht van Everybody leefstijlgeneeskunde is dat we kijken naar alle facetten van jou als persoon. Artsen en therapeuten kijken naar medische oorzaken, maar ook naar bijvoorbeeld voeding, je mentale welzijn en wat voor jou belangrijk is in het leven. Dat doen we omdat alles met elkaar samenhangt. Het gaat niet alleen om een juiste manier van bewegen, het is ook belangrijk dat je bijvoorbeeld goed slaapt. En dat je je prettig voelt op je werk en thuis. Het een is van invloed op het ander. Een goede balans tussen voeding, beweging, bioritme, mentaal welbevinden, sociale verbondenheid, zingeving en werk- en leefomgeving, is bepalend voor jouw gezondheid en geluk.

Meer informatie? Neem contact met ons op!

Wil je meer informatie over gecombineerde leefstijl interventie of heb je interesse in een van onze andere diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team van specialisten staat voor je klaar om samen te werken aan jouw gezondere en gelukkigere leven.

Plan
afspraak
088 246 04 60
Contact