Wil jij een gezond en gelukkig leven?
Integrale geneeskunde

Integrale geneeskunde

Integrale geneeskunde betekent het bewust maken van de patiënt dat een gezonde leefstijl veel kwalen kan voorkomen. Dit betekent onder andere dat het zelfherstellend vermogen gestimuleerd wordt. Tevens wordt ziekte bestreden door middel van kennis over gezonde leefstijlen en wat ‘ziek zijn’ daadwerkelijk inhoudt. Integrale geneeskunde richt zich op onderliggende oorzaken van ziekte, met als hoofddoel het voorkomen hiervan. Ook worden zowel patiënt als arts gezien als elkaars partners die samen tot een beslissing komen wat betreft behandeling van eventuele klachten. Dit noemen we shared decision making.

Door gebruik te maken van integrale geneeskunde proberen we ervoor te zorgen dat mensen minder snel ziek worden en klachten in de toekomst voorkomen kunnen worden. Wanneer je een gezonde leefstijl hanteert zal je merken dat je bij veel gezondheidskwalen uit de buurt kunt blijven. Ons gespecialiseerde team geeft je hier graag meer advies over en staat voor je klaar!

Bekijk ook onze andere informatiepagina’s:

Waarom kiezen voor Everybody Lifestyle Center?

De kracht van Everybody leefstijlgeneeskunde is dat we kijken naar alle facetten van jou als persoon. Artsen en therapeuten kijken naar medische oorzaken, maar ook naar bijvoorbeeld voeding, je mentale welzijn en wat voor jou belangrijk is in het leven. Dat doen we omdat alles met elkaar samenhangt. Het gaat niet alleen om een juiste manier van bewegen, het is ook belangrijk dat je bijvoorbeeld goed slaapt. En dat je je prettig voelt op je werk en thuis. Het een is van invloed op het ander. Een goede balans tussen voeding, beweging, bioritme, mentaal welbevinden, sociale verbondenheid, zingeving en werk- en leefomgeving, is bepalend voor jouw gezondheid en geluk.

Meer informatie? Neem contact met ons op!

Wil je meer informatie over gecombineerde leefstijl interventie of heb je interesse in een van onze andere diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team van specialisten staat voor je klaar om samen te werken aan jouw gezondere en gelukkigere leven.

Plan
afspraak
088 246 04 60
Contact