Beweging

Soepel in beweging

Bewegen houdt je gewrichten soepel, het zorgt voor stofjes in je lijf waar je blij van wordt en helpt bij het verbranden van overtollige energie. Dat bereik je natuurlijk met sporten, maar wandelen, fietsen en traplopen zijn ook prima manieren om te bewegen. Onze specialisten kijken daarbij naar wat bij jou past en wat je leuk vindt om te doen. Dat kan een marathon zijn, maar het is net zo prima als dat fijne wandelingen zijn.

Niet alleen voldoende beweging is belangrijk om ons soepel te houden, het is ook onze houding. We vergaderen en typen wat af achter onze beeldschermen. Veel beroepen zijn zitberoepen en juist dat langdurig zitten is ongezond. Juist omdat we met z’n allen veel meer zijn gaan thuiswerken is bewegen én een juiste houding nog belangrijker geworden.

Niet altijd ontstaan klachten uit gebrek aan beweging, maar ook bijvoorbeeld door stress. Daarom is het belangrijk om een totaalbeeld te krijgen. We zoeken naar de precieze oorzaak want alleen daarmee kunnen we effectief klachten aanpakken. Het kan dan betekenen dat je in gesprek gaat met een expert over waar de stress vandaan komt en dat je daarnaast met een bewegingstherapeut aan de slag gaat. Ons doel is dat jouw lichaam je niet belemmerd, maar vóór jou werkt.

Afspraak maken?

Wij maken graag de tijd om naar jou te luisteren en te kijken naar wat voor jou werkt.

Plan
afspraak
088 246 04 60
Contact