Integrale geneeskunde staat voor leefstijl aanpassingen die je weer gezond en fit maakt
Plezier in je leven en in je werk is voor jouw gezondheid enorm belangrijk
Ons specialisten kijken naar alle facetten in het ontstaan van jouw klachten
Goede zorg is oprechte aandacht, wij gaan tot het uiterste om je te helpen
Klaar om samen te werken aan een gezonder en gelukkiger leven?
Onze missie is het terugwinnen van jouw gezondheid, stap voor stap

Everybody Lifestyle Centers

De kracht van Everybody Lifestyle Centers is dat we kijken naar alle facetten van jou als persoon. Artsen en therapeuten kijken naar medische oorzaken, maar ook naar bijvoorbeeld voeding, je mentale welzijn en wat voor jou belangrijk is in het leven. Dat doen we omdat alles met elkaar samenhangt.
Ons behandelteam kent vele specialisaties, waardoor wij een persoonlijk behandelteam kunnen samenstellen met verschillende disciplines zoals:

  • Voeding
  • Beweging
  • Bioritme en slaap
  • Mentaal welbevinden en ontspanning
  • Sociale verbondenheid
  • Zingeving
  • Werk- en leefomgeving

Het is onze missie om uw gezondheid terug te winnen.

 

Onze specialisten

De specialisten van Everybody Lifestyle Centers zijn gespecialiseerd in integrale geneeskunde. Kosten nog moeite zijn gespaard om medische teams samen te stellen die zeer bedreven zijn in het terugwinnen van gezondheid. Het is een uniek concept waar artsen samenwerken met therapeuten vanuit diverse disciplines. Waar “Integrative Medicine” (integrale geneeskunde) totaal centraal staat en holisme in de behandeling van ziekten en klachten hand in hand gaat. Onze absolute missie is uw gezondheid terugwinnen en we doen dit met veel succes.

Wat is Integrale geneeskunde?

Integrale geneeskunde bekijkt de hele persoon en is een genezings-gerichte geneeskunde. Het legt vooral de nadruk op alle aspecten van de leefstijl en op de therapeutische relatie tussen behandelaar en patiënt. Hierin zijn beiden gelijkwaardig. Integrale geneeskunde is gebaseerd op wetenschappelijk bewijs en maakt gebruik van alle geschikte therapieën. Dit is ook de reden waarom onze behandelaars diverse specialisaties hebben, die op elkaar inspelen en elkaar aanvullen. Hierdoor hebben wij alles in huis om klachten en ziekten te verhelpen voornamelijk via het aanpassen van uw leefstijl. Zo activeren wij het zelfherstellend vermogen om blijvende gezondheid te kunnen creëren.

Veel artsen in de integratieve geneeskunde hebben een professionele opleiding gevolgd die gericht is op veilige en op wetenschappelijk bewijs gebaseerde integratieve therapieën. Een arts voor integratieve geneeskunde werkt samen met bijvoorbeeld een oncoloog of andere zorgverleners om de meest perfecte algehele zorg en ondersteuning te bieden die het beste van twee werelden combineert – traditionele geneeskunde en complementaire therapieën. We behandelen de “mind, body and soul” tegelijkertijd en daar zit direct de kracht van integrale geneeskunde.

Ons team maakt u hiervan bewust van, zodat u structureel aan o.a. uw immuniteit kunt werken, wat in de tijden van Corona zo belangrijk is. Onze Lifestyle centers zijn vernieuwend, omdat wij ervoor zorgen dat artsen en therapeuten gezamenlijk aan structurele oplossingen werken.

Uw gezondheid is een absolute investering waard. Stelt u zich eens voor: een leven zonder die wekelijkse hoofdpijn, zonder die vermoeidheid en alle psychische klachten en pijnen. Leven zonder klachten kan echt! Het is geen utopie, maar iets dat absoluut bereikbaar is wanneer u zich door onze specialisten laat behandelen.

Dus neem contact met ons op, zodat ons zeer gespecialiseerde team samen met u een weg gaan vinden naar optimale gezondheid.

 

Plan
afspraak
088 246 04 60
Contact